Brand

Update september 2015

Het nieuwe pand staat! En wij zijn er erg blij mee!

Hoewel het erg op het oude pand lijkt, hebben we toch veel verbeteringen aangebracht. Het valt in eerste instantie niet zo op, maar wel hebben er een verdieping bij gekregen. Hierdoor zijn een paar kantoren naar boven gegaan en is de showroom een stuk ruimer. Ook de werkplaats is hoger. Onderhoud aan uw bus en/of camper is nu ook geen enkel probleem meer.

Volgende week beginnen we met het inrichten en over verhuizen. Uiteraard blijven we wel volledig operationeel. Vanaf 19 oktober willen wij volledig draaien in het nieuwe pand. Wij hopen u daar snel te ontmoeten!

 IMAG0036  IMAG0033
 IMAG0034  IMAG0035

Update juni 2015

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is het afgebrande pand gesloopt. Inmiddels draaien wij weer volop aan de overkant van de straat in ons oude pand op nummer 46. Volgens de planning wordt half juni begonnen met de nieuwbouw. Als alles goed volgens planning verloopt, verhuizen wij in september weer over.

Regelmatig plaatsen wij updates over de vorderingen van de bouw op onze facebookpagina.

20150520_09114420150520_091241 20150520_09125320150526_164835

 

In de brand, uit de brand!

brandweerIn de vroege ochtend van 26 januari werden wij opgeschrikt door een telefoontje van de brandweer. Er was brand in onze showroom aan de Molenmakershoek 25. Hoewel de brandweer erg snel ter plaatse was, was er niets meer te redden. Het pand waar wij nog maar anderhalf jaar gevestigd waren is volledig verloren gegaan.

De brand is ontstaan op de receptie. Er was kortsluiting. De brand heeft niet heel ver om zich heen gegrepen, maar de temperaturen zijn zo hoog opgelopen en dit samen met de rook- en waterschade maakt dat alles in het pand als verloren moet worden beschouwd.

Nadat we van de eerste schrik waren bekomen zijn we direct opzoek gegaan naar een goede oplossing. Ons oude pand aan de Molenmakershoek stond nog steeds deels leeg. In goed overleg met de eigenaar en onze nieuwe buurman Buitenhuis hebben wij hier weer tijdelijk onze intrek genomen. We hebben weer de beschikking over een ruime showroom en een werkplaats. Vakgarage van der Zande gaat dus gewoon door!

De komende tijd staat er veel te gebeuren. Het afgebrande pand moet tegen de vlakte en daarna ook weer opgebouwd worden. Onze tijdelijke werkplek moet nog wat verder ingericht worden en uiteraard hebben we erg veel te regelen en te organiseren.

Via de site zullen wij u regelmatig bijpraten over de laatste stand van zaken. Onze dienstverlening blijft ongewijzigd. Dus is uw auto toe aan onderhoud, reparatie of bent u toe aan een andere auto, wij horen dit graag!

auto's 2receptie showroom

 

Share to Facebook
Share to Google Plus