Over ons

De specialist voor uw auto in Apeldoorn

Welkom bij Autobedrijf Van der Zande. Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Apeldoorn en omgeving. In eerste instantie als Mazda en Hyundai dealer, tegenwoordig als een allround autobedrijf. U kunt bij ons terecht voor tweedehands auto’s van alle merken en onze werkplaats is volledig ingericht om uw auto te onderhouden, APK te keuren en te repareren.

 

Altijd keuze uit 100 occasions

Wij bieden u een uitgebreide keuze in occasions. Voor ieder budget is er wel een geschikte auto, of u nou opzoek bent naar een klein tweede autootje, of naar een grote MPV met ‘net de kop eraf’. De prijs bepaalt u gedeeltelijk zelf, omdat u bij ons zelf kunt kiezen op welke wijze u de auto wilt laten afleveren.

Klik hier voor onze afleverpakketten

Klik hier voor een overzicht van onze occasions.

Klik hier voor onze Youngtimer-site

Staat de auto die u zoekt niet bij ons in de showroom? Geen probleem, wij zoeken graag vrijblijvend met u mee. Wij hebben een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland en spreken deze graag aan om voor u een betrouwbare occasion te vinden.

Zonder afspraak direct geholpen!

Heeft uw auto een klein mankement zoals een ster in de voorruit, lampje dat het niet doet of een lekke band? Kom dan zonder afspraak langs aan de Molenmakershoek 25. Wij helpen u graag direct.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 055-539 6543. Zeker zo gemakkelijk als u meer informatie wenst of specifieke vragen heeft.

Share to Facebook
Share to Google Plus