Garantie

Garantie op werkzaamheden en tweedehands auto’s

 

Werkplaats garantiegarantie op werkzaamheden en tweedehands auto's

Wanneer u een auto voor onderhoud of reparatie naar een garage brengt, wilt u uiteraard dat dit goed gebeurt en dat  reparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd. 

Autobedrijf van der Zande is aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent voor u als klant dat u automatisch 3 maanden garantie heeft op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en de onderdelen die door ons zijn geleverd. Mocht er binnen deze periode toch een defect ontstaan, neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen.

Fabrieksgarantie

De meeste nieuwe auto’s worden door de fabrikant geleverd met enkele jaren fabrieksgarantie. Deze garantie blijft alleen van kracht mits u uw auto netjes, ‘volgens het boekje’ laat onderhouden. U hoeft uw auto echter niet per se naar een merkdealer te brengen voor het behoud van uw garantie!

Europese wetgeving heeft bepaald dat ook een merkonafhankelijk garagebedrijf het onderhoud aan een auto binnen de garantieperiode mag verzorgen, mits de auto volgens fabrieksvoorschriften onderhouden wordt. Tegenwoordig heeft iedere vakgarage toegang tot deze fabrieksvoorschriften. U kunt hier meer over lezen op de site van de Bovag.

Garantie tweedehands auto

Ook wanneer u een tweedehands auto koopt is het prettig om terug te kunnen vallen op garantie. Iedere consument maakt een eigen afweging tussen service, prijs en garantie. Daarom leggen wij de keuze voor het soort garantie dan ook graag bij u!

Dankzij onze verschillende afleverpakketten kunt u bij ons zelf kiezen hoe u de auto wilt laten afleveren en of u wel of geen garantie wilt. Wij hebben voor ieder budget en wens een passend afleverpakket samengesteld. U kunt hier meer over lezen op de pagina over afleverpakketten.

Share to Facebook
Share to Google Plus