Veelgestelde vragen

  • Hebben jullie een klantenpas? 

   Voorheen reikten we bij aanschaf of onderhoud aan uw auto een klantenpas uit met vele klantvoordelen. Tegenwoordig wordt alles in computers opgeslagen. Daardoor is een fysieke klantenpas overbodig geworden. Bij een bezoek aan ons bedrijf zal de betreffende medewerker uw gegevens raadplegen en uw loyaliteit automatisch belonen met klantvoordelen. Voor een uitgebreid overzicht van de klantvoordelen verwijzen we u graag naar onze website. Kent u iemand die ook klant wil worden bij Autobedrijf van der Zande? Vul het formulier  in en hij/zij profiteert ook van de best mogelijke service tegen een concurrerende prijs. 

   • Welke producten en diensten bieden jullie aan? 

    Autobedrijf van der Zande is een full service autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor alle zaken die betrekking hebben op autorijden, zoals een goede autoverzekering en vakkundig schadeherstel, alle denkbare onderhoudsbeurten en reparaties, aanschaf van een betrouwbare occasion en nog veel meer. Onze website wordt dagelijks up-to-date gehouden. Hier vindt u alle relevante informatie over ons bedrijf en onze diensten. Dankzij de navigatiebalk vindt u snel en eenvoudig de gewenste informatie. 

   • Hoe blijf ik op de hoogte van acties en ontwikkelingen? 

    Met de button rechts op onze website kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief met niet alleen handige wetenswaardigheden, maar ook aantrekkelijke kortingsacties: kortom leerzaam en interessant voor uw portemonnee! Ook kunt u ons volgen op Facebook en Twitter via de buttons op de homepage. 

   • Zijn jullie ook ’s avonds bereikbaar? 

    Ondanks onze ruime openingstijden kan het voorkomen dat u een keer ’s avonds of in weekend met ons contact wilt opnemen. Bijvoorbeeld voor het plannen van een werkplaatsbezoek. Via onze website kunt u  online een afspraak maken. Uw afspraak wordt de volgende ochtend per e-mail bevestigd. Heeft u interesse in één van onze occasions? We zijn tot 21.00 uur ’s avonds telefonisch bereikbaar via 06 – 51 19 30 40. 

   • Wat te doen bij pech? 

    Gedurende onze openingstijden kunt u met ons contact opnemen voor technische assistentie. Indien u lid bent van een hulpdienst, zoals ANWB of RouteMobiel, kunt u hen de auto laten afslepen naar onze vestiging.

   • Kan ik een auto bij jullie huren of leasen? 

    Jazeker! Autobedrijf van der Zande heeft een eigen leasemaatschappij: Autobedrijf Van der Zande Lease. Hier kunt u een auto huren of leasen voor een periode van 1 tot 72 maanden. Kortere huurtermijnen zijn helaas niet mogelijk. Samen met u maken we een inventarisatie van uw wensen en zoeken we een passende oplossing. Flexibiliteit en een scherpe prijsstelling staan hierbij voorop. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leasecontract met een compacte auto, maar tijdens uw zomervakantie een ruime gezinsauto tot uw beschikking krijgen. Handig en voordelig! Informeer naar de mogelijkheden.

   • Hoe weet ik zeker dat de kilometerstand van jullie occasions correct is?  In Nederland registeren Bovag erkende autobedrijven bij elk werkplaatsbezoek de afgelezen kilometerstand van de aangeboden auto. Al deze registraties worden door de RDW verzamelt en zorgen voor een kilometerhistorie. Indien de kilometerhistorie geen afwijkingen vertoond wordt door hen een Nationale Autopas afgegeven. Alle door Autobedrijf Van der Zande aangeboden auto’s zijn voorzien van een Nationale Autopas (NAP). 
   • Kan ik een auto bij jullie reserveren? 

    Over het algemeen is het bij ons niet mogelijk om een auto online of telefonisch te reserveren. In speciale gevallen kan hier in overleg van af worden geweken. Als u interesse heeft in een auto raden wij u aan snel contact op te nemen omdat onze voorraad snel wisselt.

   • De auto die ik zoek hebben jullie niet op voorraad, wat nu? 

    U kunt bij ons altijd een zoekopdracht indienen. Bel, mail of kom langs en wij gaan op zoek naar uw volgende auto. 

   • Kan ik online een auto kopen bij Autobedrijf Van der Zande? 

    Het is helaas nog niet mogelijk om een auto volledig online te kopen bij Autobedrijf Van der Zande. Uiteraard kunt u bij ons wel veel informatie online vergaren en via telefoon of e-mail direct met een van onze medewerkers een afspraak maken voor een proefrit. 

   • Hoe kan het dat jullie occasions vaak goedkoper zijn dan de merkdealer? 

    Onze specialisatie is verkoop en onderhoud van occasions. Wij verkopen zo’n 650 auto’s per jaar. Door veel te verkopen kunnen wij ook grote aantallen auto’s tegelijk inkopen wat ons aanzienlijke kortingen per auto oplevert. Omdat onze doelstelling is de auto’s snel te verkopen nemen wij bovendien genoegen met minder marge per auto dan andere autobedrijven. 

   • Ruilen jullie ook mijn huidige auto in? 

    Jazeker, of u nu een heel jonge of een heel oude auto heeft, bij Autobedrijf van der Zande ruilen wij graag uw huidige auto in. U ontvangt bij ons ook bij aflevering direct een vrijwaringsbewijs voor uw huidige auto. Ook kunt u bij ons, in tegenstelling tot veel andere autobedrijven, meerdere auto’s op één auto inruilen. 

   • Kan ik ook mijn motor inruilen? 

    Ja hoor, zelfs het inruilen van een motor, scooter of caravan is bij Autobedrijf Van der Zande geen enkel probleem. 

   • Kopen jullie ook mijn auto als ik niets terugkoop? 

    Ja, u kunt uw auto ook aan ons verkopen. U hoeft geen afspraak te maken, maar kan gewoon langs gaan voor een fysieke taxatie en waardebepaling van uw auto. Houdt u er wel rekening mee dat we alle kentekenpapieren, onderhoudsboekjes en schadehistorie van uw auto willen inzien. Daarnaast zullen we uw auto ook natrekken op de juistheid van de kilometerstand en mogelijk door onze monteurs technisch laten beoordelen. Bij overeenstemming zullen wij dezelfde dag per bank het geld aan u overmaken. 

   • Wat is mijn huidige auto nog waard? 

    Om hier een precies antwoord op te geven raden wij u aan een bezoek te brengen aan de showroom van Autobedrijf Van der Zande. De waarde van uw auto hangt immers sterk af van de staat van het voertuig en om een precieze waarde te bepalen is een fysieke taxatie daarom noodzakelijk. Woont u ver weg? Bel of mail ons dan, zodat we een prijsvoorstel kunnen doen op afstand. U zult begrijpen dat een dergelijk inruilaanbod altijd wordt gedaan onder voorbehoud van een daadwerkelijke bezichtiging van uw auto.

   • Wat voor garantie krijg ik als ik een auto koop? 

    U krijgt bij aankoop van een auto 6 maanden BOVAG garantie. Deze garantie geldt volgens de BOVAG voorwaarden alleen op auto’s met een aanschafprijs hoger dan € 4.500. BOVAG garantie is een begrip in Nederland en staat voor garantie op arbeidsloon en materialen. Tegen meerprijs kunt u de garantie verlengen met nog eens 6 maanden en kunt u kiezen voor o.a. preventief onderhoud. Garantie is onderdeel van onze afleverpakketten. Klik hier voor een volledig overzicht van de mogelijke afleverpakketten, prijzen en garanties 

   • Mag ik een aankoopkeuring aanvragen op de occasions van Autobedrijf Van der Zande? 

    Ja, u mag van ons te allen tijde een aankoopkeuring laten verrichten op de auto welke u overweegt te kopen. Autobedrijf Van Der Zande staat er namelijk garant voor dat we een kwalitatief goede auto aanbieden. Kosten voor een dergelijke keuring zijn echter wel voor uw eigen rekening.

   • Is financiering van een occasion mogelijk? 

    Jazeker, er zijn diverse mogelijkheden waarbij uw persoonlijke situatie en wensen bepalend zijn. De meest gebruikte vorm is een doorlopend krediet, omdat u hiermee verzekerd bent van lage maandlasten met de vrijheid om altijd boetevrij in te kunnen lossen. Wilt u meer zekerheid? Kies dan voor een persoonlijke lening. Hiermee betaalt u gegarandeerd een vast laag maandbedrag gedurende een vooraf overeengekomen looptijd. Zo weet u precies waar u elke maand aan toe bent. Graag voorzien wij u van meer informatie. 

   • Waarom financieren bij Autobedrijf Van der Zande? 

    Uw financiering door ons laten regelen is slim, omdat wij samenwerken met DTC, een intermediair welke tarieven van maar liefst 19 banken vergelijkt. Op deze manier bent u verzekerd van scherpe, eerlijke tarieven en door ons deskundige advies zoeken we de beste financiering bij de door u gekozen auto. Kortom, de beste financiering en in veel gevallen dus voordeliger dan uw eigen bank. Klik hier voor meer informatie over het financieren van een auto. 

   • Wat is het verschil tussen een BTW en Marge auto? 

    Als u particulier bent is er geen verschil. BTW of Marge heeft alleen invloed op zakelijke rijders. Als u BTW plichtig bent, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, heeft u bij een BTW auto nog de mogelijkheid de BTW terug te vorderen na aankoop, bij een Marge auto is dit reeds een keer gebeurd en dus niet meer mogelijk. Overigens staan al onze auto’s inclusief de BTW geprijsd, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. 

   • Op jullie website staat bij dezelfde auto een andere prijs vermeldt dan op een externe website, zoals bijv. Autotrack of Autotrader, hoe kan dit? 

    De prijs op internet is over het algemeen lager dan op onze eigen website en in onze showroom. Op de externe autoportals, zoals Autotrack en Autotrader bieden wij onze occasions aan tegen een vaste, niet onderhandelbare prijs. Deze werkwijze geeft u inzicht in het mogelijke prijsvoordeel bij geen inruil. Op deze prijs kan wel ingeruild worden, maar enkel tegen een netto taxatiewaarde of het gunstigste handelsbod dat wij voor uw auto ontvangen. Op basis van de showroomprijs welke vermeldt staat op onze eigen website kunnen we een goede inruilprijs geven voor uw huidige auto. Uiteindelijk is het bij te betalen bedrag bepalend voor uw beslissing en dat zal in alle gevallen bij ons erg scherp zijn.

  Mist u een vraag?

  We hebben ons best gedaan de lijst zo volledig mogelijk te maken. Heeft u echter toch nog een vraag, richt uw vraag aan info@Autobedrijfvanderzande.nl.

Share to Facebook
Share to Google Plus