Autofinanciering

Autofinanciering

 

“Ik zal nooit een financiering voor mijn auto aangaan”, is een veel gehoorde kreet op verjaardagen en partijen.

Laat u zich vooral niets wijs maken, want circa 80% van alle Nederlandse autobezitters heeft een geheel of gedeeltelijk autofinanciering. De aanschaf van een auto is kostbaar en voor veel mensen biedt een financiering uitkomst.

 

Wij krijgen veel vragen over de mogelijkheden en financieringsvormen. Juist omdat veel mensen hun auto financieren, vinden wij een goed advies belangrijk. Daarom worden onze verkoopadviseurs periodiek bijgeschoold om nieuwe producten op de financieringsmarkt te ontdekken en andere financieringsaspecten verder uit te diepen.

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs, waarbij we onze klanten zoveel mogelijk service willen verlenen. Een juist gekozen autofinanciering is hier onderdeel van.

Het verdient aanbeveling de mogelijkheden van verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Wij hebben goede ervaringen met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u de beste persoonlijke lening, doorlopend krediet of zakelijke financiële lease. Als u bij ons een auto koopt brengen wij u in contact met hen. Samen met u bekijken zij welke autofinanciering het beste bij uw situatie past. Er wordt u een duidelijk voorstel gedaan. Als de uitkomst van de acceptatieprocedure positief is kan de lening worden afgesloten. Een medewerker van DTC zal u vervolgens bezoeken om de overeenkomst schriftelijk rond te maken.

Wij hopen u met deze service van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms ?

Share to Facebook
Share to Google Plus