Van der Zande Lease

Welkom bij Van der Zande Lease !

 

Van der Zande Lease is dé auto leasemaatschappij voor ZZp-er en het midden- en kleinbedrijf met de persoonlijke aandacht van het autobedrijf bij u om de hoek én met alle faciliteiten en kennis van een gedegen leasemaatschappij.

 

Waarom Van der Zande Lease?

  • Geen kleine lettertjes
  • Kan niet bestaat niet
  • Nieuwe en gebruikte auto’s leasen
  • Alle looptijden bespreekbaar
  • Gratis vervangend vervoer bij elk leasecontract
  • Altijd zorgeloos autorijden dankzij betrokken en deskundig personeel
  • Eén adres voor al uw autovragen
  • Gegarandeerd de beste deal

Waarom een auto leasen?

U overweegt één of meerdere (bedrijfs)auto’s te leasen. Logisch, want zo’n 60% van de zakelijk gereden auto’s wordt geleased. En dat is niet zo verwonderlijk. Met leasing bent u immers 100% zeker van mobiliteit en dat zonder administratieve rompslomp. Bovendien behoudt u werkkapitaal om investeringen te doen waar u uw geld mee verdient. U gebruikt de auto tegen een vooraf vastgestelde kilometerkostprijs, dus u weet altijd waar u aan toe bent. Vraag ons u te adviseren. Uw voordeel is dan snel duidelijk!

Welke leasevormen?

Voor elke situatie bieden wij een passende leasevorm. We onderscheiden vier producten, namelijk:

Van der Zande Vario Lease is uniek in Nederland dankzij de combinatie van optimale zekerheid en flexibiliteit. U kunt namelijk op vooraf vastgestelde momenten zónder kosten besluiten uw auto in te leveren of door te leasen. U least de auto voor minimaal 20 maanden. Vervolgens kunt u aan het eind van die periode het contract verlengen voor een volgende periode. Of niet. Die keuze is geheel aan u en dus afhankelijk van uw situatie op dat moment. Het zogenaamde doorclicken kunt u maar liefst vier keer doen gedurende het leasecontract. Bij deze leasevorm zijn alle denkbare kosten (uitgezonderd brandstof) inbegrepen.

Met Van der Zande Short Lease least u auto’s met een contractduur van 1 tot maximaal 20 maanden. Het grote voordeel is dat deze auto’s meteen beschikbaar zijn. Ideaal voor bedrijven die tijdens seizoenspieken tijdelijk extra auto’s nodig hebben. En ook bijzonder interessant in geval van medewerkers met een proeftijd of bijvoorbeeld freelancers. Bovendien kan de auto te allen tijde ingeleverd worden, zonder beëindigingkosten. Bij deze leasevorm zijn alle denkbare kosten (uitgezonderd brandstof) inbegrepen.

Van der Zande Budget Lease is dé voordelige keus als u niet per sé in een spiksplinternieuwe auto hoeft te rijden. U heeft de keus uit ruim 100 prima onderhouden auto’s. Bijvoorbeeld een auto die vervroegd uit een leasecontract is geretourneerd. De auto is altijd direct beschikbaar tegen een zeer voordelig leasetarief. Een heus buitenkansje dus! Looptijden van 1 tot maximaal 20 maanden zijn mogelijk en ook bij deze leasevorm zijn alle denkbare kosten (uitgezonderd brandstof) inbegrepen.

Bij Van der Zande Finalease is de auto uw eigendom en staat dus bij u op de balans. Daardoor kunt u optimaal de fiscale mogelijkheden benutten. Denk bijvoorbeeld aan investeringsaftrek en versoepelde afschrijvingsregelingen. Ook zijn rente en afschrijvingen volledig aftrekbaar. Kortom, dé manier om in economisch mindere tijden in uw mobiliteit te voorzien. De contractduur varieert van 24 tot 72 maanden. Bij deze leasevorm zijn kosten voor wegenbelasting, verzekering, pechhulp, reparaties en onderhoud voor uw eigen rekening.

Meer informatie of een offerte?

Bel, mail of kom langs. Ook kunt u ons formulier invullen. Graag maken we kennis met u en uw bedrijf. Geen tijd? Dan komen we bij u langs!

Share to Facebook
Share to Google Plus