Auto poetsen

Auto poetsen? Autobedrijf Van der Zande doet het graag voor u!

 

Wilt u uw auto weer net zo laten stralen als toen hij uit de fabriek kwam? Dat kan! Autobedrijf van der Zande heeft haar eigen poetsservice. Wij kunnen uw auto zowel van binnen als van buiten weer in topconditie brengen! Na een opknapbeurt van ons poetsteam is uw auto weer een sierraad op de weg. Bovendien blijft de lak van uw auto op deze manier behouden, wat natuurlijk een positief effect heeft bij toekomstige inruil van uw auto.

Een overzicht van de mogelijkheden:

Binnenkant auto poetsen

Het interieur wordt perfect gereinigd en mogelijke vlekken worden uit de bekleding verwijderd. Alle kunststofdelen worden weer netjes op kleur gebracht en de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt.

Buitenkant auto poetsen 

De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Kunststofdelen zoals stootlijsten en bumpers worden weer op kleur gebracht, ramen en rubbers worden gereinigd en de banden krijgen weer die nieuwe zwarte glans. Ook verontreinigingen en kleine schades worden moeiteloos weggewerkt, denk hierbij aan verfnevel, metaaldeeltjes en aanslag als gevolg van industriële lucht.

Waxoyl

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Een waxoyl behandeling voorkomt dat de lak van uw auto wordt aangetast en zorgt ervoor dat de carrosserie in topconditie blijft!

Kleine schades

Stoort u zich al tijden aan dat vervelende parkeerdeukje of die schaafplek op de bumper? Onze kleinschade-specialist heeft vaak een passende en voordelige oplossing. Kijk voor meer informatie op onze pagina schadeherstel.

Prijzen

Binnenkant auto poetsen                  € 89,-    incl. btw
Buitenkant auto poetsen                   € 199,-  incl. btw
Waxoyl                                                € 79,-     incl. btw (alleen i.c.m. buitenkant)

  

Genoemde bedragen zijn onder voorbehoud van de optische staat van uw auto. Extra werkzaamheden zijn tegen meerprijs. Indien u een specifieke vraag of wens heeft zoeken we samen naar de oplossing. Niets is te gek!

 AFSPRAAK MAKEN

Share to Facebook
Share to Google Plus