Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas kan het iedereen overkomen. Dan is het goed om te weten dat wij voor u klaar staan. Bij Autobedrijf van der Zande staat uw gemak voorop. U hoeft zich geen zorgen te maken over de papieren rompslomp, al het geregel en het “missen” van uw auto. Wij regelen alles voor u!

Wij werken met de modernste apparatuur en verzorgen het totale traject van expertise, reparatie en spuiten tot de financiële afwikkeling. Indien gewenst zorgen we voor een vervangende auto die u tijdens de reparatie veelal kosteloos mag gebruiken.

Onze plaatwerkers en spuiters werken volgens de strengste richtlijnen van zowel overheid als autofabrikanten en werken met zoveel mogelijk originele onderdelen en carrosseriedelen.

Als uw auto weer gereed is krijgt u maar liefst vier jaar garantie op elke schadereparatie. Deze garantie is de beste bevestiging van vakmanschap. Zelfs uw fabrieksgarantie komt niet in gevaar. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over verlies van dagwaarde van uw kostbare bezit.

Ruitschade
Een barst of ster in uw autoruit? Wij repareren autoruitschades voor elk automerk. U hoeft niks te regelen en u krijgt uiteraard garantie op de geleverde werkzaamheden. Wij verzorgen de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Let op: er kan een eigen risico van toepassing zijn. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Parkeerdeukje of kleine lakschade?

Stoort u zich al tijden aan dat vervelende parkeerdeukje of die schaafplek op de bumper? Onze kleinschade-specialist heeft vaak een passende en voordelige oplossing.

Parkeerdeukje restylen             € 75
Diepe kras polijsten                   € 75
Bumperhoek spuiten                 € 175
Steenslagbehandeling               prijs op aanvraag
Buitenspiegel spuiten                € 85
Stoeprandschade velgen          prijs op aanvraag

Heeft u schade aan uw auto? Kom langs voor een taxatie van de schade of bel voor een afspraak 055-5396543. 

Share to Facebook
Share to Google Plus